Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Žádné učebnice ekonomie se přepisovat nebudou. Co se stalo? Obrovská fiskální a monetární expanze způsobila příliv peněz, podpůrné programy udržely umělo zaměstnanost, mnoho živnostníků ve službách se zhroutilo a živoří, obrovsky a nezdravě posílil veřejný sektor. tato expanze vyvolává bubliny a celkově likviduje zdravé konkurenční prostředí.

2 0
možnosti
Foto

Domácnosti bojují s inflací? A kdepak se nám tu, ta potvora, vzala?

0 1
možnosti
DH

D60a63v28i24d 46H75o20r76á81k

19. 7. 2021 20:40

I díky neustálému a nehoráznému zvyšování vašich důchodů. A přitom jste to byl i vy, co jste nás do toho svrabu z kterého se vybabrát za celých těch víc jak třicet let nemůžem.

0 0
možnosti
JK

Tvrzení, že mnoho Čechů spořilo je jen mýtus. Mnoho jich přišlo o práci, museli sáhnout do úspor. Pokud měli velmi nízké příjmy neuspořili nic. A věci na záliby a další různé věci běžné potřeby se daly nakupovat přes net. Ušetřilo se hlavně na cestování. Naši rádobyekonomové jsou schopni ještě za 4 roky říct, že by se mělo zdražovat, nebo si náš národ 4 roky zpět našetřil mnoho peněz. Přitom část z nich si nenašetřila nic moc navíc a zbytek už ty našetřené peníze dávno utratil.

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 246x
Anna Kühnová je z pozice jednatelky od října 2018 zodpovědná za činnost OX Czechia, která je registrovaná v Česku jako vázaný zástupce zahraničního obchodníka s cennými papíry. Do společnosti nastoupila po 5 letech praxe v HR a managementu v oborech služeb a investic. Anna má certifikaci pro působení na kapitálovém trhu pro všechny investiční instrumenty (VECTOR Certifikace s.r.o) podle zákona 256/2004 o podnikání na kapitálovém trhu. Vystudovala management lidských zdrojů na Veřejně správní akademii v Brně a rovněž studovala lingvistiku na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity.

Seznam rubrik